2024, un nou inceput

2023 a trecut ca parca prin nesimtire si 2024 a venit.

În 2023 s-au intamplat multe si parca nici nu am avut timp sa ba bucur de ele sau sa ma pot gandi prin ceea ce am trecut. Pana la Paste au fost lucruri care nu au fost chiar toate important, insa dupa paste totul a fost pe fuga. Parca cu cat avansam mai mult prin anul 2023 nimic nu mai avea rabdare, nici macar eu nu mai aveam rabdare. Nu regret nimic din ceea ce am facut in anul 2023, poate sunt lucruri prin care orice om putea sa treaca sau sunt lucruri ce trebuiau sa mi se intample si din care trebuie sa invat ceva.

Primele 4 lun iau fost ok. A fost ianuarie cu ziua mea de nastere si pastele in aprilie. Insa din mai parca au inceput lucrurile sa ma afecteze. Luna in care mi-am pus serviciul pentru prima, singura si posibil ultima oara mai presus de familie, nevrut sa cer liber de Sfintii Constantin Si Elena, eu avandul pe taicamiu Constantin. Apoi S-a intamplat un inncident in oras ce a devenit subiect national, fiind folosit poate intr-un mod cam necinstit. Un eveniment care m-a afectat foarte grav, chiar daca nu aveam treaba cu cel implicat in incident, dar care pot spune ca incepand din august nu am prea mai avut treaba.

Poate lucrul cel mai frumos ce mi se putea intampla a fost Primul meu Iphone ce l-am cumparat vreodata ( 20 iulie 2023 – o zi in care un vis a devenit realitate ).

Apoi a venit august,  o luna in care pe 29 am avut o inmormantare in familie si pe 30 august a fost Sfantul Alexandru. ( Micile cadouri dulci primite azi de Sf Alexandru ) . Septembrie a fost luna in care mi-am uat cumva revansa fata de tatal meu, ducandu-ma sa il sarbatoresc, el fiin in momentul acela plecat din Valcea.

In octombrie am intrat cu fericire stiind ca se apropia sa vina Sfantul Dumitru si sa ma sarbatoresc, insa fericirea mea a fost imediat stirbita de faptul ca mama naturala a intrat in coma si era internata la Terapie Intensiva, urmand ca pe 11 octombrie sa plece de langa noi. Desi eu de 30 de ani eu nu mai eram copilul ei, cel putin din punct de vedere juridic, si nici nu ma crescuse, lucrurile acestea m-au afectat foarte tare, chiar si acum mai am de recuperat. Si parca nu era de ajuns parca incepusem si la servici sa fiu putin cam tracasat de cam toata lumea. Si parca desi incepusem sa cred ca o iau razna si incepusem sa ma pun eu singur pe picioare am primit si un ajutor neasteptat si necerut siam inceput sa imi revin.

Decembrie a fost luna in care mi-am petrceut prima oara singur Craciunul . A fost putin cam trist si totusi asa de bine.

Si a venit si momentul 312 Decembrie 2023 in care anul trebuia sa ia sfarsit. Sper ca odata cu anul au plecat si problemele si sper sa vina si momentele ftrumoase in 2024.

Sper ca 2024 sa fie un nou inceput si unul frumos, mai ales ca pe 20 fac o varsta interesanta…. 33 de ani .

Trebuia sa fie mai mult de 2024 articolul acesta, dar se pare ca a fost mai mult despre 2023,…..

 

Un răspuns la „2024, un nou inceput”

  1. O manea si revenirea mea dintr-o stare nasoala – Alex Manoiu

    […] articolul 2024, un nou inceput am spus ca am avut un moment ion care nu credeam ca am sa revin din acel punct. Ceea ce nu am spus […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.