Almanah

De ce am revenit la Windows pe laptop

In articolele Laptop nou – un obiectiv indeplinit si De ce Linux si nu Windows? spuneam ca in 2019 mi-am luat un laptop nou si imi instalasem pe el Ubuntu 18.04 si exemplificam de ce facusem acest lucru.
Desi a avea o distributie Linux in ultimii ani e chiar misto si mai usor de folosit decat windons-ul, dupa vreo 6 luni de activat pe o distributie Linux am renuntat la el, cei drept nu definitiv. Desi Linux-ul iti foloseste mai bine capacitatile si configuratia laptopului sau PC-ului, marea si cred ca singura problema este faptul ca nu prea poti sa de bucuri de multe jocuri si aplicatii pe el sau nu la capacitatea lor maxima.
Ce m-a facut pe mine sa trec din nou pe Windows a fost ROBLOX. Da am aprope 31 de ani si stau si ma joc pe Roblox ca niste copii de 14-15 ani si fara chef de viata. Ca sa ai acces la jocurile Roblox trebuie sa iti instalez pe calculator interfata de la Roblox, interfata care merge momentan instalata doar pe windows si MacOs. Am rezistat 6 luni de zile insa fara prea mult succes.
Si uite asa din cauza jocurilor am revenit la folosirea Windows-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.