FilmeNetflix

Recenzie Netflix – The Big Bang Theory

Azi din fericire si din pacare am terminat serialul The Bing Bang Theory/Teoria Bing Bang.
Din fericire pentru ca imi doream sa il termin ca ma sacaia oarecum sa il tot vad la continua sa il vezi si din pacate pentru ca totusi nu imi parca nu imi doream sa il termin.

Inceputurile vizionarii.

L-am inceput pe 17.07.2019. L-am luat incet incet. Primele 5 episoare l-eam vazut in aceasi zi. Apoi pw 24,25 si 28 iulie 2019 am terminat primul sezon.
pe 1 august am inceput sezonul 2 care l-am vazut vazut pe 1 , 2 si 5august 2019. Tot pe 5 august am inceput si sezonul3 , vazut complet in zilele de 5,6 13 august , 27 si 28 septembrie 2019, 1, 5 octombrie si 15 decembrie 2019
Sezonul 4 l-am inceput pe 15 decembrie 2019, l-am continuat pe 16 decembrie si 22 decembrie 2019, l-am continuat pe 4, 7 ianuarie si l-am terminat in 10 februarie 2020
\Sezonul 5 l-am inceput pe 10 fevruarie, continuat pe 11, 13 februarie, pe 23 martie l-am reluat si pe 26 martie l-am terminat
Sezonul 6 l-am inceput pe 13 aprilie cand am vazut 2 episoade, l-am continuat pe 16 arpilie cand am vazut 7 episoade, in 17 si 19 aprilie cand l-am terminat.
Sezonul 7 l-am inceput pe 20 aprilie si terminat pe 21 aprilie.
Sezoanele 8-12 le-am vazut incepand de pe 21 aprilie si le-am terminat azi, cu mici pauze si intreruperi.

Dar totusi despre ce este vorba
Teoria Bing Bang este un serial ce ne introduce in viata lui Sheldon Cooper, fizician teoretician si a lui Leonard Hofstader fizician experimentalist, 2 colegi de apartament si colegi la Institutul de Tehnologie din California/Caltech. In episodul pilot acestia o cunosc pe vecina de etaj Penny, o chelnerita la Cheese Factory si actrita la inceput de cariera , de care Leonard se indragosteste si incearca sa o cucereasca. De aici povestea serialului incepe sa se dezvolte, cunoscandu-i pe Howard Wolowitz inginer la Caltech si Rajesh Ramayan Koothrappali – astrofizician .

Cu timpul incepem sa le cunoastem si pe Bernadette, ce devina iubita, sotia si mama celor 2 copii al lui Howard si pe Amy/Amy Farrah Fowler ce devine iubita si apoi sotia excentricului Sheldon.

Parerea mea despre film
Desi la prima vedere pare un film serial ce ii are in centrul atentiei pe Leonarnd, Sheldon si Penny, eu cred ca de fapt serialul este mai mult despre Sheldon Cooper, un fizician cu abilitati intelectuale mari, dar cu abilitati sociale cam micute si obsedat de multe chestii, Leonard si Penny fiind personajele principale fac totusi legatura si produc scanteia actiunii acestui serial, Leonard fiind colegul de camera si unul cei 3 prieteni ai lui Sheldon, iar Penny este vecina de etaj de care se indragosteste Leonard, le face cunostiinta lui Howard si Sheldon cu Bernadette si Amy.
Este un serial care merita sa te uiti si posibil sa regasesti trasaturi comune personajele serialului

4 comentarii la „Recenzie Netflix – The Big Bang Theory

  • Multumesc pentru comentariu….
   Credeam ca as fi singurul, insa nu eram sigur. Multumesc.

   Răspunde
  • Si sincer sa fiu nici eu nu am vazut ca TBBT sa aibe vreo recenzie sau sa fie in vreo lista de seriale de urmarit.

   Răspunde
  • Ideea mi-a venit oarecum pe moment si mai mult a fost penrtu mine. Urmarindu-l pe netflix mi-am zis sa ma uit la istoricul vizionarii de pe profil. Ideea e oarecum pe moment, dar ma uitasem pana sa il termin la istoric si vazand ca numai la el m-am uitat in ultimele , am zis sa vad si cand l-am inceput.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.