Răzvan Botezatu, gena gay, avort

Poza de mai sus este o captură de pe telefon, în o perioada fara clienti la servici. Da, ma declar vinovat, il urmăresc pe acest individ pe facebook. Si daca nu ma înșel am dat si subscribe si la canalul lui de youtube, însă nu il mai urmăresc.

Nu am nimic cu el ca este gay. Nu am nimic cu persoanele gay, însă am o doua probleme: homosexualitatea si modul in care unii doresc sa isi faca lobby.

Din punctul meu de vedere homosexualitatea este un păcat. Nu sunt eu un mare credincios, dar asta cred. Homosexualitatea este un păcat din punctul meu de vedere, asa cum este fumatul, violul, crima, furtul si multe alte lucruri.

Nu am nimic ca Bote, cum i se spune, nu am nimic ca e homosexual, e dreptul lui pana la urma ce face el in pat in intimitatea lui.

Cum spunea si el într-un videoclip de pe youtube ca dupa ce si-a dat seama A ALES să fie ceea ce credea că e. Homosexualii, în mare parte, devin in urma unor alegeri personale sau a unor traume din copilărie, încă nu am auzit pe cineva care sa spuna ca asa s-a născut. Fiecare din noi in copilărie poate am avut perioade in care spuneam sau eram tratati ca opusul sexului biologic si cu timpul am rămas (sau am ales) si ne-am identificat cu sexul biologic.

Despre gena gay încă sunt controverse si din cate am vazut eu nu s-a ajuns la nici macar un consens. Ultima ora cand mai eram atent la stiri pe tema „gena gay” găseam stiri din tabara gay ca oameni din grupul de cercetare a genomului uman ar fi spun ca exista o gena gay, iar știrile din cealaltă tabara spuneau contrariul.

Nu ma intereseaza prea mult gena gay, ca oricum nu cred in existenta ei, însă sa revenim Bote.

Această postarea din imaginea de mai sus face parte dintr-un lung sir de postari ale individului pe tema toleranței LGBT. Il cred ca i-ar fost greu să recunoască in fata lui si a lumii ca e gay, dar totusi mi se pare prea dus la extrem această treaba. Propangandistii LGBT tot bat toba cu toleranta, însă parca toata aceasta zarva duce la mai multe intoleranta decat vor ei. Vor toleranță fiind intoleranti si facandu-i si pe altii intoleranta la opinia altora.

Iar la partea cu avortul, eu l-aș întreba pe el daca mama lui ar fi știut va o sa fie gay l-ar fi acordat sau nu? Stiu ca o sa primesc raspuns ca el era conceput pe vremea comunistă si atunci avortul era interzis si pedepsit, dar totusi mama lui ar fi riscat sau nu sa il avorteze?

Crede că unii ar acorda un copil pe motiv de gena gay cand in alte parti se avorteaza ca trebui sa nască fete, ca au al doilea copil si o sa primească amenzi, ca nu vor copii atunci, ca viol, ca nu stiu ce motiv. Daca ar fi copil gay l-ai avort sau nu ? Asta e intrebarea pe care îl macină pe Răzvan Botezatu? Dar faptul că milioane de copiii mor de foame, mor de sete, mor bolnavi ca nu au medicamente asta nu il macină?

Răzvan opreste-te te rog din propaganda asta, ca nu o sa câștigi multe, chiar ai de pierdut.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.