A mai trecut încă o finală a selecției naționale la Eurovision. Si cum era de așteptat după finală a apărut scandalul.

Ma asteptam sa iasa scandal, dar nu ma așteptam să iasă asa din cauză că la mijloc era vorba de LGBT si toleranta.

Cică reprezentantul României trebui decis de 6 jurați si public, fiecare cu vot egal. Din juriu făceau parte 2 jurați pro-LGBT, iar Laura Breton, unul din concurenți susținuse cauza Refendumului pentru familie. Daca la inceput cei 2 jurați prohomosexualitate le plăceau de Laura, in finala notele au fost mici, iar nota publicului fusese maxima. De ce au fost mici? Se pare ca de la semifinală ar fi văzut un filmuleț în care Laura susținea căsătoria dintre 2 oameni de sex diferit.

Din cate stiu Eurovisionul era la început un concurs in care conta muzica, diversitatea si se respecta si dreptul la opinie. Se pare încă o dată că muzica nu mai contează si ceea ce e mai important e ca cel care trebuie să câștige sa fie cat mai corect politic, sa fie pro-LGBT, iar dreptul la opinie numai contează dacă nu e in linie cu ceea ce se dorește.

Am ascultat piesa Laurei și piesa câștigătoare a lui ester Peony, le-am ascultat din punct de vedere neutru si cea care mi-a placut a fost cea a Laurei.

Dragi susținători LGBT urlati din răsputeri TOLERANTA, însă când vine sa tolerați si sa ascultați opiniile celorlalți va transformați în ceea ce voi acuzati : in intoleranta si ininchizitori. Imi pare rau dar nu asa se procedează.

Accept si tolereze oamenii ce sunt gay,lesbiene, transexuali, bisexulale si cu alte orientări sexuale, însă nu tolereze homesexulitatea si modul in care voi o ridicați la rang de normalitate. Predicat TOLERANTA, însă voi nu o faceti, cel puțin voi ăștia activiști. Se pare ca aveti susținători heterosexuali si oameni transexuali ce su t împotriva modului în care voi faceti activismul asta ( vezi Daria Jane).

Activiști proLGBT se pare ca voi urlati defecte pe care chiar voi le aveti. Mai întâi separați defectele voastre si apoi spuneti-ne ca le avem noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.