De câteva zile incerc sa scriu articol.

Acum câteva zile, daca nu o saptamana, Mircea Badea a avut un meci de box cu un motociclist. Nu stiu multe detalii ca nu m-a interesat subiectul, insa ce m-a frapat este balul de bucurie al unora care au fost fericiti ca Badea a rezistat 5 secunde.

Nici eu nu sunt fan Badea sau Antena 3, insa a avea o stare de bucurie, de extaz aproape orgasmic ca Badea a primit KO in primele 5 secunde si in modul asta ti-a fost gadilata ura contra PSD, Mircea Badea si Antena 3 inseamna ca esti la fel ca si ceilalți.

Ințeleg tonele de glumițe, insa rezultatul acestui meci parca v#a gadilat prea mult ura pentru psd-eu. Si ce credeti ca ati rezolvat daca meciul s-a terminat in aceasta maniera? Oare nu stiati ca Badea are gura cam mare si s-ar putea ca la nivel de bătaie sa stea mai prost de cat se astepta lumea?

Stiu ca ura impotriva PSD e foarte mare, stiu ca Badea lucrează intr-o televiziune a unui fost securist si deținut, stiu ca pentru voi pesedisti si votanții lor sunt prosti, dar ceea ce ati facut voi pana la exagerare ca pune in aceasi categorie in care voi ii catalogati- a proștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.