Alex Manoiu

Incercarile blogosferice ale lui Alex Manoiu

Opinii si comentariiPolitica

Parerile mele (5) – Eu cu cine votez presedinte in noiembrie 2014

In primul rand sa va prezint numele celor 14 candidati la prezidentiale:

 1. Victor Ponta;
 2. Klaus Iohanis;
 3. Elena Udrea;
 4. MonicaMacovei;
 5. Calin Popescu Tariceanu;
 6. Teodor Melescanu;
 7. Dan Diaconescu;
 8. Corneliu Vadim tudor;
 9. Kelemen Hunor;
 10. Szilagyi Zsolt;
 11. Constantin Rotaru;
 12. William Branza;
 13. Mirel Mircea Amaritei;
 14. Gheorghe Funar.

 

Din star nu am sa votez Kelemen Hunor si Szilagyi Zsolt. Nu sunt rasist dar tinand cont de faptul ca cam toate partiduletele ungurilor sunt sustine de Budapesta sa tina discursuri irendentiste si de calcare in picioare a legilor Romaniei nu ma face sa ii aleg chiar daca mi-ar aduce si steaua Sirius .

Nu am sa votez Ponta pentru ca nu imi plac  cei educati in spirit pur comunist sau urmasi pe linie de partid a celor care au fost educati pe la Moscova in epoci de mult apuse si care isi revendica titlul de eroi ai Revolutie din’89.

Pe Monica Macovei nu am sa o votez din motive: procuror comunist, este impotriva religiei in scoli, activa pe planul LGBT si consider ca e Ponta in haine de femeie.

Pe Iohanis nu il votez deoarece nu imi place ca foloseste un nume  care nu reprezinta alianta din partea cui particila la alegeri, planeaza asupra lui acele acuzatii de vanzare de copii si datorita faptului ca el nu are copii si deci nu promoveaza cumva ideea de familie si de continuitate .

Tariceanu – 3 copii cu 5 neveste .  Fost PNL-ist , partid care a fost cu PDL, a fost cu PSD,  a fost singur, a fost iar cu PSD in USL , iar pe deasupra Tariceanu este sef peste Partidul Liberal Reformator.  deci vreo 5 succiri in 10 ani. Nu tu continuitate si nu tu un proiect pe termen mediu macar si pentru ce sa il votez ?

Melescanu – sef peste spioni si se vrea presedinte ? Nu e prea mult 10 ani cu cineva despre care se stie ca era pui de spion la Secu ?

 

Branza William – de cand exista acest sortimentul de branza William ? Si de cand trebuie sa avem o Branza cu tenta englezeasca presedinte ?

Constantin Rotaru – un mic pui de comunist cu dorinte de prim fiu al tarii si cel mai iubit dintre valcenei . Nu a cazut in ’89 comunismul ?

Mirel Mircea Amaritei ? Vreau mai multe detalii . Unknown.

Dan Diaconescu desi are planuri bune cum ar fi Unirea cu Moldova,  refacerea unor proiecte vechi , cei 20 de mii de euroi insa parca nu l-as mai vota  dupa circul cu Oltchim. Parca a prea a fost pusa sa faca circul ala .

Restul din lista vreau sa ii trec la sectiunea No comennt . Ma cam de pasesc.

 

Si totusi daca vreti sa sti cu cine am sa votez sa speram ca o sa recunoasteti personajul :

 

 

Si acum serios vorbind. Eu nu am sa votez pe nimeni, insa votul meu o sa fie unul nul in ambele ture de scrutin. este cea mai buna metoda de a da o palma peste obrazul unora. Si cred ca e cea mai buna metoda de a putea schimba ceva.

One thought on “Parerile mele (5) – Eu cu cine votez presedinte in noiembrie 2014

 • Perfect de acord, Alex. Ai multe articole bune, dar sincer asta mi se pare cel mai bun de pana acum. Eu propun ca decat atatea corturi pt. semnaturi pt. „unknown”-i sau „no-name”-i, unul singur „CONSULTANT PREZIDENTIALE – ALEX MANOIU”. Cu poza lui Vlad Tepes …

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.