Alex Manoiu

Incercarile blogosferice ale lui Alex Manoiu

Almanah

Despre – Cristian Florea

Categoria de articole Despre am inceput-o cu Despre – Adi Spune si momentan va fi o serie in care am sa vorbesc despre anumiti oameni care m-au influentat mult in tot ceea ce fac. Ca si in articolul precedent azi voi vorbi tot despre un blogger din lista mea de Blogroll.

Azi vorbim despre Cristian Florea sau cum ii spun eu Cristi Florea.

Cristi Florea fost atlet si actualmente blogger cu o vechime de 6 ani . Din care numai o perioada de aproape 3 ani de zile este si in lista mea de lectura obligatorie de blog , lista cei drept cam micuta momentan .

 

 

 

Nu stiu cum am dat peste blogul lui, dar stiu ca de cand il stiu i-am cerut multe sfaturi ce au fost puse in aplicare si poate l-am sacait cu enorm de foarte multe intrebari.  Daca credeti ca ne cunoastem foarte bine in in offline va dau o stire bomba. Daca nu ma inseala memoria prima noastra iesire la o bere a  fost la Social Media Sumit din octombrie 2013.

 

Despre ce scrie Cristi pe blogul lui ? Sa vedem : despre sport, diverse evenimente cu caracter sportiv, intalniri, putina tehnologie, pareri personale, sport . Pe langa articolele de pe blogul lui el mai scrie si pe Blog De Bere, este tovaras blogger  la Kooperativa 2.0

 

Ce ma impresionat la el?  Scrie ce crede, scrie ce ii place, scrie in ce crede si crede in ce scrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.