Alex Manoiu

Incercarile blogosferice ale lui Alex Manoiu

Almanah

Cristi Florea si 21 de ani

Un an a trecut foarte repede. Fix acum un an pe la aceasta ora invatam la Tehnologia Sistemelor Inteligente de Fabricatie si tot atunci. Cei drept imi era frica , insa pe la ora 23:47 am publicat acest articol : La multi ani Cristi Florea . Atunci era 29 mai 2013 . Azi e 29 mai 2014 , 21:42 . Si da azi e ziua lui Cristi Florea .
Care e diferenta dintre azi zi acum un an ? Problema e ca sunt putin mai multe diferente si anume :

  •  anul trecut eram pe wordpress.com , azi scriu pe domeniu propiu;
  •  anul trecut eram anul 3 de facultate , azi mai am putin si sunt inginer;
  •  anul trecut Cristi Florea schimba prefixul , anul asta facu 21 de ani;
  •  in anul ce a trecut  Alexbidam-Blogul Fara nume a trecut prin  fazele  de  public-privat-public
  • anul trecut eram un anonim , acum sunt ceva mai cunoscut (nu cu mult, dar asa am impresia)

Daca ar fi cineva care sa ma fi facut sa trec pe domeniu propiu atunci este el , mister Cristi Florea.  El parca a lucrat fara sa vrea in subconstientul meu si sa ma faca sa trec pe domeniul meu propiu . Mulotumesc Cristi pentru acest lucru.

Azi, 20 mai 2014, Cristi Florea are 21 de ani de viata, aproape 6 ani de blog personal, mai multi prieteni decat anul trecut, mai multe articole si cu o prezenta din ce in ce mai mare in online.

Cristi, daca anul trecut iti uram sa te bucuri de tot ce ai, ca ai 20 de ani, milioane de clipe traite alaturi de cei dragi azi iti urez ca in fiecare ani ce trece peste tine sa fie cel mai bun an din viata ta. Azi, cand faci 21 de ani si cand ai devenit major in toate statele lumii, iti urez sa te bucuri de maturitatea de care dispui in multe chestii. Azi esti mai batran cu un an, dar sa ai sufletul mai tanar cu un an. Bucura-te pentru fiecare prieten pe care il ai alaturi. Bucurate pentru fiecare membru al familiei tale. Bucurate pen ei fiindca ei vor fi mereu alaturi de tine. Bucurate pentru fiecare articol , pentru ca fiecare articol este o realizare in plus.

Si cum iti uram si acum un an : Iti multumesc pentru ca esti printre noi si sa dea Domnul sa traiesti peste 50 de milioane de clipe alaturi de noi .

Si la multi ani De ziua mea , scuze de ziua ta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.