Alex Manoiu

Incercarile blogosferice ale lui Alex Manoiu

Opinii si comentarii

Parerile mele (1) – Despre tabloide

place sa stiu tot ce se intampla in jurul meu, dar modul in care prezinta unii anumite lucruri mi se pare asa de penibil incat ma fac sa ii citesc numai sa vad in ce mod prostesc scriu unii anumite lucruri .
Trec peste partea de povestile cu divortul Biancai Dragusanu cu Victor Slav si multe alte lucruri , se pare ca unii au o lene asa de mare sa scrie articole incat au noroc cu Facebookul , urmarind tot ce posteaza unii acolo si imediat fac stirile .
Ceea ce ma facut sa scriu acest articol este Spynews.ro . Se pare ca eu si ei urmarim aceasi persoana – Fulgy , baiatul lui Ionita si a Vioricai de la Clejani . Acest Baiat posteaz amereu poze , videoclipuri si anumite statusuri . Dar in cautarea unora dupa senzational Spynews.ro transforma unele postari in Stiri de genul Soc , Soc , Soc . Uite ce a postat Fulgy …. . Si multe din aceste articole sunt banalitati pe care poate fiecare din noi le mai distribuim si pe care le vedem .

Acesta este modul in care se fac toate stirile . Din penibilitati si din acordarea unor firimituri de circ popurului. Cica asta cere publicul . Publicul citeste oricum cam tot ce ii dai, dar faptul ca ei ofera acest gen de lucuri pentru ca omul este prin natura lui barfitor si cum romanului ii place sa stie totul despre capra vecinului si sa stea la taclale despre banalitati si nu despre alte lucrui ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.