Alex Manoiu

Incercarile blogosferice ale lui Alex Manoiu

Almanah

Proiecte vechi pe care vreau sa le continui

De cand incerc sa devin cineva in sfera asta a bloggingului am incercat sa scriu articole multe despre un anumit subiect. Si in incercarea mea de a da o nota frumoasa acestui lucru le-am denumit campanii. Pana si acum vreau sa le continui .

1. Campania Antidrog .
Data sigura cand am scris prima data pe un blog a fost 14 iunie 2008 si alesesem platforma ablog.ro . Adresa blogului meu de atunci era newsblog.ablog.ro . Reusisem sa fac in jur de 200 de articole , toate preluate . Dar incepusem sa fac o campanie – Campania antidrog . O campanie pe care nu stiu daca pot sa ii fac fata, dar stiu ca as vrea sa incep sa scriu in aceasta campanie.

2. Donarea de sange si organe .

Despre donarea de sange si/sau organe am scris 3 articole pe vechiul Blogul fara nume. Dar faptul ca la noi in tara exista un deficit de sange si de oameni car doneaza vreau sa scriu din nou despre aceste lucruri . Problma este ca exista si un trafic ilegal de organe asa ca poate reusesc sa scriu ceva si despre asta.

3. Campania Valorile Romaniei

Este o campanie pe care am popularizat-o, dar inca nu am scris nimic concret in aceasta campanie . Vreau sa arat tarii asteia ca oameni precum Bianga sau Moni sunt modele de urmat in viata .

4. Campania Citeste, asculta, vizioneaza …

Campania asta o gandisem ca 3 proiecte separate de tipul : Top 100 de carti/filme/melodii ce trebuie citite/vazut.ascultate si care am esuat din prima clipa. De data asta am inceput eu cu 3 filme si 1 carte (unul din filme fin oarecum prezentat in articolul cartii). Curand am sa incep sa prezint si melodiile mele preferate si multe alt carti si filme. Deci ramaneti impreuna cu mine si nu aveti ce pierde.

5. Proiect wikipedia .

Am si eu cateva articole pe wikipedia scrise . Am avut si am o pasiune – cultura coreean . Doream sa unesc cumva comunitatea k-pop ( puteti citi despr acest fenomen pe net plus ca in curand am sa scriu despre acest lucru si aici) si sa ne ajut membri comunitatii sa aiba parte de informatii in romana . Si vroiam ca Wikipedia romaneasca sa aiba mult articole.
Intr-un moment eram putin Atras de China. Vroiam sa ofer articole in romana . Vroiam sa cunosc mai multe lucrui despre China. Si vroiam ca Wikipedia romaneasca sa aiba mult articole.
Dar am avut un moment de dezamagire. Lucram singur in prima parte a proiectului. A venit lenea. Si vroiam ca Wikipedia romaneasca sa aiba mult articole.
Insa nu am ma las si poate am sa continui sa scriu articole pe wikipedia.

Momentan acestea sunt proiectele mele desachise . Astept parerile voastre pro si contra acestor campanii si chiar va astept si cu unele sugstii din partea dumneavoastra .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.