Alex Manoiu

Incercarile blogosferice ale lui Alex Manoiu

Almanah

Voi considera un proiect inchis

Desi inca nu am inceput sa reincep lucrul la proiectele mele de pe blogul vechi si sa le transpun aici am considerat ca unul trebuie sa il consider inchis desi nu este terminat .
Este vorba despre Valul coreean la care am am realizat 5 articole , sau episoade asa cum le-am numit . Din pacate din prea putin timp si din poate din putina tragere de inima nu am reusit sa il termin si nici sa mai scriu ceva .
Informatii am avut si inca am , dar faptul ca am prea multe surse care trateaza acest subiect asa de bine am decis sa ma retrag si sa ii las pe ei sa faca o treaba mai buna decat bine . Dar nu inseamna ca voi renunta la acest tip de subiecte. Coreea are o cultura veche despre care se pot scrie multe . In fiecare zi despre aceasta cultura se pot scrie povesti , fie ca e vorba de adaptari ale celor vechi , fie ca se aduc in memorie fapte actuale ale celor 2 entitati statale din peninsula cu acelasi nume din Orientul indepartat .

Imi pare rau sa fac acest anunt si recunosc ca dezamagesc prin atitudinea mea . Insa promit ca acest proiect il voi transforma intr-unu mai frumos si mai incitant. Pana atunci puteti sa cititi despre subiecte asemanatoare pe
Koreafilm
KCC Ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.