Ce Obiective 2019 – ce am realizat si ce nu din lista din ianuarie

Pe 1 ianuarie scriam Obiective 2019. Suntem la sfarsit de noiembrie 2019, mai este o luna si se finalizeaza anul. Am sa trec in revista ce am realizat de acolo.

  1. Voiam sa am 200 de articole scrise pe blog. Obiectiv inca nerealizat si cred ca nu se va vinaliza pana la sfarsitul anului. Desi am am adaugat o baza de date mai veche salvata si uitata pe nu stiu unde cu ceva articole de pe blog scrise acum ceva timp, tot nu am reusit sa am minim 200 de articole.
  2. Spuneam ca as vrea sa ajung la 1000 de poze puse pe instagram. Din pacate nici la jumatate nu am ajuns si acest lucru este ca pasiunea mea pentru facut poze a trecut in josul listei mele de prioritati.
  3. Sa folosesc din ce in ce mai mult Twitter-ul. in momentul de fata am 3916 ciripituri. Pe la inceputul anului stiu ca de abia avea in jur de 2000 de ciripituri. Aici pot spune ca este un obiectiv realizat.
  4. Sa imi fac dantura – obiectiv nerealizat si nici nu stiu nici daca in 2020 am sa incep sa incep sa imi fac dantura
  5. 5. Lupt cu kilogramele- Desi spuneam ca voiam sa slabesc si sa ajung la cel putin 70 de kilograme nu am reusit, insa am realizat ceva mai greu. Totusi am reusit  sa nu depasesc 95 de kilograme, in conditiile in care am mancat orice si efortul fizic a fost tot pana acum
  6. Nu am reusit sa citesc inca Noul Testament
  7. Nu am reusit sa citesc doar o carte din cele 5 propuse
  8. Pe wikipedia nu am rezolvat nimic, iar pe partea de social media doar twitterul am observat ca am ajuns la mai multi oameni si acest lucru pentru ca l-am folosit mai mult.
  9. Laptopul este luat si puteti sa citit Laptop nou – unobiectiv realizat

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.