Profita de viata de student

Esti student ? Chiar daca esti boboc sau in ultimul an profita la maxim de viata de student .

Ai un carnet de note sau o legitimatie ? Atunci ia-ti un abonament la metrou la juma de pret , care si astia o sa tii iei inapoi de la facultate.

Ai cupoane CFR sau legitimatie ? Atunci mergi cu trenul . Nu asculta pe nimeni ca e scump biletul . Poti sa platesti si 30% din bilet .

 

Ai o legitimatie de student ? Atunci roaga firma de transport cu care mergi acasa la parinti sa iti acorde reducerea pe care o practica .  Exista  o groaza de  mijloace de transport in tara ce ofera reduceri doar ca esti student . Reduceri 30% din bilet.  Eu platesc cu 20 e lei mai putin dus-intors transportul de acasa si pana la Bucuresti .

 

Esti student ? Atunci dormi tata banca in gara asteptand trenul spre destinatia dorita .
Esti student ? Atunci mananca cu incredere o felie de pateu sau o c iorba la plic .

Esti student si esti din provincie si nu ai timp sa iti faci mancare si nu vrei sa cheltui? Apeleaza fa o cerere scrisa sau verbala cu minim 48 de ore la Oficiul National de Transmitere a pachetelului de la mama de acasa. Ai posibilitatea sa primesti pachetul cu mancare de acasa . Nu e o rusine sa primesti pachetul de acasa. E o instituie aceasta chestie . Si un prilej bun pentru colegii de camera de camin .

 

Esti student si stai in gazda ? Inseamna ca ori esti de bani gata ori esti un fandosit si un pitiponc . Studentia e frumoasa atunci cand macar 1 an de zile din perioada de facultate ai petrecut-o la camin . Eu deja am 3 ani la activ si nu imi e rusine. In camin mereu gasesti un coleg ce are toate cursurile , un alt coleg ce are o masina de spalat, un altul ce are o imprimanta cu scaner , un altul ce are un calculator si face proiecte , un coleg ce are o truse de scule si care abia asteapta sa imprumute vreun instrument , ai mereu un coleg care iti ofera o tigara gratis , ai mereu un tovaras cu care sa iei o sticla e bere . Ai mereu un coleg care asteapta neincetat sa te ajute . Asta cu ceva in schimb .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *