Alex Manoiu

Incercarile blogosferice ale lui Alex Manoiu

AlmanahCoreeaFilmeRecomandari generale

Baieti de bani gata – Boys Over flowers

Boys over Flowers’ este  un  remake al seriei de benzi celebre  desenate japoneze . Jan-di, eroina, este biata fată, darluminoase, care are un puternic sentiment de dreptate şi plin de vitalitate. Ea transferă la un liceu exclusiv în cazul în care numai bogatii se duc . Acolo, ea întâlneşte cu cei 4 băieţi bogati şi are parte de evenimente ciudate şi experienţedragoste şi prietenie.
Povestea ilustrează fantezia supremă, care poate aduce o dramă în cea mai mare. Fiecare dintre noi are, probabil, o experienţă de a admira sau ceva de vis.
personaje

Goo Hye-seon (Jan-di)

Jan-di este un om simpli  al cărei părinţi detin o spalatorie. Ea este un bun înotător din scoala ei, care nu are chiar şi o piscină de înot. Intr-o zi, ea vizitează liceul Shin-Hwa ,  unde 1% dintre copiii bogaţi se duc , şi salvează accidental un student de la o încercare de sinucidere. După acest incident, ea este adusa  la această şcoală de prestigiu ca un atletde înot.Şcolii în sine şi elevii care merg acolo nu se potrivi cu gustul ei, dar Jan-di poartă circumstanţele problematice,ca parintii ei doresc ei să se apropie de bogat. Ea se întâmplă să iasă de colegul ei de clasa care este agresat de patru băieţi, numit F4, şi devine „Cartonaş roşu”. Ca întreaga şcoală începe bulling Jan-di, ea îl întâlneşte pe neaşteptate Ji-HU pe scara.

Lee Min-ho (Joon-pyo)
Liderul  F4 şi celui  mai mare conglomerat din Coreea. Crescut de servitori , în loc de părinţii ocupaţi, Joon-pyo a ajunsîn lume nu există nimic care nu se poate face. Crescut ca fiu de  familie bogată, el a trecut prin numeroase de tentativă de răpire t. El este un maestru de arte marţiale şi abilităţi de auto apărare, dar evită sa  înoate pentru că el a fost cat pe ce sa se înece atunci când a fost răpit. Sora lui mai, Joon-Hee, este cel care ii este frica  cel mai mult. În mod ironic, Jun-pyo se încadrează în dragoste cu Jandi, care îi aminteşte de sora lui. Jun-pyo Are părul creţ, cald-temperat, dar are o inimă nevinovată. Deşi el poate vorbi fluent 5 limbi, el arată slăbiciune pe bunul simţ şi de vocabular coreeană. Jun-pyo are personalitate simplă şi dreaptă şi se bazează pe intuiţie mai mult, mai degrabă decâtsă fie raţionalizate. El este curat la suflet în faţa unei fete îi place, aşa că este rănit atunci când cifrele din Jan-di placeJi-hu, prietenul său cel mai apropiat dintre F4.

Kim Hyun-jeong (Ji-hoo)
Nepotul preşedintelui formal de Coreea, dr. Yoon Seok-young, şi cel mai atractiv în rândul tip F4. Ji-hu estemoştenitorul Fundatia Culturala  Su-am , Centrul de Arta, si orchestra familia sale, şi, de asemenea, un muzician. El a pierdut părinţii la vârsta de cinci ani când a ajuns într-un accident de maşină. El a învinge duritatea cu prima lui dragoste, Seo-Hyeon. Ji-hu consideră că ea ar fi dragostea ultimul său, dar el nu poate ajunge la ea complet. Jan-dieste cel care l-a incurajat atunci cand a fost ezitat sa se apropie de Seo-Hyeon. Cu sprijinul lui Jan-di, Ji-HU urmeazăSeo-Hyeon în Franţa, dar vine înapoi după ce a dat seama că sentimentul lui pentru ea a fost de admiraţie, nudragoste. Ji-hu nu prezintă interes pentru ceilalţi, ştie ce vrea să facă, şi nu mătură, împreună cu ceilalţi. După Ji-hudevine un prieten, cu Jan-di, personalitatea lui începe să se schimbe şi conflicte între iubire şi prietenie.
Kim Beom (So I-jeong)

Olar talentat şi succesorul de familie de prestigiu. Deşi Yi-jung a câştigat reputaţia de talentul său pentru ceramica, el nu poate lua sentimentul că trăieşte o viaţă de fratele său. Fratele  mai mare Yi- Jung, care a fost extrem de talentat şi de aşteptat să devină moştenitorul, a plecat de acasă şi, de asemenea, să nu mai funcţioneze cu ceramica. Yi-jung a fost posedat de un sentiment de inferioritate şi a acestui complex a făcut el, nu a putut rezolva în jos cu o singură iubire. El este un playboy, darblând şi cu inima caldă. Deşi el nu a dat seama despre sine încă, Yi-jung caută cu disperare pentru a se său o iubire adevarata.

One thought on “Baieti de bani gata – Boys Over flowers

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.