Visual VR si continutul pe care l-as vizualiza eu

  Allview, brandul autohton de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romaniaa lansat ochelarii Visual VR, echipamentul care te transpune in realitatea virtuala pe care o poti controla fara butoane externe, exclusiv prin miscarile capului. Ochelarii Visual VR functioneaza impreuna cu numeroase modele de telefoane inteligente marca Allview.

Ochelarii Visual VR sunt compatibili cu smartphone-urile dotate cu senzor giroscop si care au diagonala cuprinsa intre 4 si 6 inch. Ochelarii cantaresc numai 263g, o greutate redusa care asigura o utilizare confortabila. Focalizarea si distanta dintre lentile pot fi reglate cu usurinta, pentru ca Visual VR sa se adapteze nevoilor fiecarui utilizator. Ochelarii ofera un camp vizual generos de 102°.

Insa trecand peste ce pot sa faca ochelarii sunt putine lururi pe care  as vrea sa le incerc pe ochelari de realitate virtuala : explorarea spatiala, explorarea marina , calatoriile in savana africana si in jungla amazoniana si toate acele lucruri pe care ar fi utile si unui elev.

As prefera cel mai mult continut pe ochelarii VR cu explorare spatiala, ca de mic mi-a placut sa ajung astronom si aveam multe cunostiinte despre stele si planete. Acum nu prea mai stiu nimic si imi este greu sa recuperez unele cunostiinte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.