Cauti promotii la electrocasnice? Incearca la Selgros!

lectrocasnicele necesita de obicei o investitie mai semnificativa. De multe ori, oamenii opteaza pentru a achizitiona produsele electrocasnice in rate, pentru ca altfel nu ar putea sa faca fata cheltuielilor prea mari. Cu toate acestea, ei ajung astfel sa plateasca cu timpul mult mai mult decat costa produsul de fapt.

Exista solutii pentru toate, insa ar fi ideal ca pretul produselor sa fie mai mic. Si chiar este, daca cauti acolo unde trebuie! La Selgros gasesti promotii foarte avantajoase la electrocasnice, reducerile de pret ajungand chiar la -40%.Cu asemenea promotii vei simti cu adevarat ca investitia ta merita.

Tipuri de promotii practicate de Selgros:

  1. Reduceri semnificative de pret – in functie de oferta, magazinul Selgros ofera clientilor reduceri mari de pret. Astfel, daca vei urmari revistele cu oferte de la Selgros, vei reusi sa economisesti multi bani datorita reducerilor practicate.
  2. Un produs cadou – chiar daca produsul oferit cadou nu iti este foarte folositor tie, poti sa il oferi cuiva cadou sau sa ii gasesti cu timpul o folosinta. Produsele cadou sunt o metoda eficienta de fidelizare a clientilor.
  3. Al doilea produs la pret redus – si aceste promotii sunt binevenite, in special pentru cei care urmaresc si cunosc oferta Selgros si calculeaza ce beneficii ar avea la o asemenea achizitie.
  4. TVA cadou – produsele fara TVA ajung la un pret mult mai mic, deci clientul este avantajat. Aceste cadouri se ofera, in general, la toate produsele dintr-o gama, de catre producator.
    Toate promotiile la electrocasnice le gasiti usor in revistele cu oferte sau facand o vizita la raionul din magazin. Totusi, reducerile si promotiile se schimba de la zi la zi, asa ca tu va trebui sa urmaresti cu atentie produsele care te intereseaza pentru a te putea bucura de preturi mai mici.

Selgros Arad
Produse alimentare si nealimentare
Calea Radnei Nr. 294 Arad, 310 318 , RO
Tel: 0257 308 000
Fax: 0257 308 199

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.