Parerile mele (4) – Eu cu cine votez la europarlamentare

Maine, 25 mai 2014, sunt alegerile pentru Parlamentul European . Nu stiu daca v-ati hotarit cu cine votatai dar eu am stiut cam de pe 14 martie cu cine am sa votez. Nu votez cu nici macar un patid politic. Pe langa faptul ca nu mai am incredere in niciunul, poate putin in P.R.M., nici macar unul nu a dat dovada de buna credinta.
Toate marile politice in timpul campaniei spuneau ca au sa apere familia , insa la cele 3 rapoarte europete controversate au fost pro-avort, pro-gay si pro-distrugere a familiei .

Indiferent de ce ati spune voi eu nu sunt de acord cu avortul si cu oficializarea casatoriilor gay. Pentru mine avortul este cea mai mare treapta a faptei numita omor, in ochii mei este la fel de mare precm sinuciderea. A omora un copil nenascut, o fiinta vie care momentan este in trupul unei persoane numite mama , este un genocid si o crima adusa la siguranta societatii Stiu ca multe o sa sariti la gatul meu ca este dreptul femeii de a face ce vrea ce face cu trupul ei, dar nu aveti dreptul sa vatamati trupul unei fiinte, a carei singure vine este ca se afla in trupul dumneavoastra.
A oficializa parteneriatele civile pentru comunitatile LGBT este egal cu a da mai multe drepturi unei minoritatii decat majoritatea Nu am nimic cu homosexualii dar sa fie homosexuali la ei in pat si doar la ei in pat. Societatea normala este cea in care casatoria este doar aceea ce se oficieaza intre un barbat si o femeie , care barbatul este cu barba si nu a fost femeie inainte, iar femeia are dotarile de la mama natura si nu are barba si nu a apelat la vreo schimbare de sex.

Si revenit la Parlamentul european eu voi vota cu Domnul Iulian Pericle Capsali. El este canditatul familiei traditionale , crestine si vocea acelei paturi a societati care nu mai este reprezentata de actualii politicieni Domnul Capsali este crestin ortodox, jurnalist, regizor, tată a nouă copii si susține un program centrat pe familia firească dintre un barbat si o femeie .

Misiunea dansului în Parlamentul European este cuprinsa in cele 10 puncte de mai sos:

1. Promovarea și protejarea Familiei naturale

La fel ca si mine , Domnul Capsali considera ca familia este uniunea liber cosimtia dintre un barbat si o femeie si locul propice pentru nasterea de copii. el va incerca sa ajute orice directiva ce va avea drept scop apararea familiei traditionale.

2. Părinții și drepturile lor

Ca un fapt firesc primii invatatori si educatori , poate cei mai importanti , sunt parintii. Ei sunt de fapt cei care trebuie sa pregateasca copii pentru societate. Parintii sunt cei care trebuie sa ii invete regulile de baza ale societatii . Societatea de azi , indiferent de continent , iau responsabilitatea totala a cresterii copiilor de catre stat . Domnul Capsali va incerca in Parlamentul European sa propuna si sa ajute la acele proiecte care vor ajuta parintii sa le ofere educatie copiilor dupa principiile si traditiile familiei si natiunii

3. Respectarea dreptului la viață și a demnităţii umane

Orice fiinta umana prin Drepturile universale ale omului are dreptul la viata. In categoria de fiinte umane intra si copii nenascuti . D-l Iulian Capsali isi asuma ca , daca este votat , sa apere dreptul la viata a acestor fiinte umane.

4. Libertatea de gândire, de conștiință și de religie

Va respecta libertatea de gândire, de conștiință și de religie a fiecărei persoane, precum și libertatea de acțiune ce decurge din aceasta, inclusiv obiecția de conștiință în domeniul medical.

5. Suveranitate și demnitate națională

Va respecta și va apăra dreptul suveran al Statelor membre de a-și decide singure prioritățile și politicile privind Familia, Educația, Sănătatea și orice alte domenii sunt cuprinse în aria de subsidiaritate.Se va opune și va sancționa public orice intruziune a UE, prin decizii sau presiuni politice, în aceste zone de decizie ce trebuie să rămână naționale. În activitatea europarlamentară va promova importanța rădăcinilor istorice, culturale și religioase ale Statelor membre ca elemente fundamentale ale identității naționale și spirituale a fiecărei națiuni.

6. Combaterea sărăciei și a excluziunii sociale

Va susține măsuri adecvate pentru combaterea sărăciei și ajutorul acordat semenilor aflați în nevoie.

7. Sprijinirea inițiativei private mici și de familie

Voi promova cu prioritate investițiile în capitalul uman și în sprijinul afacerilor mici și de familie. Voi acorda o atenție deosebită domeniilor economice în care România dispune de atuuri naturale, respectiv turismul rural și agricultura ecologică.

8. Familia și mediul înconjurător

9. Identitatea națiunilor

Identitatea culturală și spirituală a unei națiuni este precum ”buletinul” său în Europa.

10. Parteneriatul cu societatea civilă

Pentru că societatea civilă este completarea legitimă, democratică, absolut necesară mediului politic, voi considera în activitatea de europarlamentar că societatea civilă este un partener egal de discuție și acțiune.

Nu stiu cu cine veti vota maine , dar eu stiu cu cine voi vota. Tu cu cine vei vota ? Vei vota cu hotii sau cu cineva care vrea sa te apare ?

Voteaza Nu mai lasa sa se fure la vot din cauza absentei la vot. Implica-te . Fi activ.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.