Alex Manoiu

Incercarile blogosferice ale lui Alex Manoiu

Opinii si comentarii

Parerile mele (3)

In perioada 9-11 mai s-a desfasurat in rectoratul Universitatii Politehnica din Bucuresti a treia editie a Polifest, o minifestival ce a adus in aceasi cadru studentii , universitatea , mediul privat si viitorii studenti.
Printre standurile care mi-au atras atentia a fost cel al celor de la Live Studies . Standul lor prezenta ceva care inovator pentru sistemul nostru de invatamant si pentru mentalitatea noastra – tabla inteligenta. Pe langa faptul ca era o taba intelifenta pe care puteai sa scrii cu degetul sau cu alt obiect solid , puteai de altfel sa ti o sesiune printr-o videocoferinta, sa cauti informatie pe internet si de altfel cei de la Live Studies au dezvoltat o aplicatie prin care de poti conecta si cu telefonul si cu tableta .

20140409_152219Care sunt avavtajele unei aceste table ? Inprimul rand se scuteste c
reta si burete , astfel ca se va diminua consumu de creta, inhalatul prafului. In al doilea rand eleciipot sa se conecteze dupa  tableta ( momentan doar dupa tabletele IOS) , astfal ca putem spune ca prezenta fizica in sala de curs poate sa nu mai fie obligatorie . In al treilea rand este buna si in cadrul unei corporatii pentru sedintele dintre sediile din diferite orase sau tari .

Pentru mai multe detalii si informatii puteti sa intrati pe livestudies.com .

 

 

Update : Aplicatia Windows se poate downloada de aici . Cu aceasta aplicatie are o varianta trial de 30 de zile in care se poate testa soft-ul . Dupa expirarea variantei trial se va ramane singur in aplicatie. Platurile tarifare sunt : 23.99$/luna pentru 2 participanti,33.99% pentru 4 participanti si 54.99$ pentru 6 participanti. Pentru alte detalii si despre tutoriale intrati pe site-ul http://www.livetutoring.org/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.