Inca mai exista spirit civic

Da , in Romania inca mai exista spirit civic si chiar si in Bucuresti.
Intr-un oras in care toata lumea alearga in toate directiile pentru a ajunge nicaieri mai exista cazuri rare de persoane care sunt atente la ceea ce se intampla in jurul lor si returneaza obiecte la propietari. Sambata, 1 martie 2014, am fost la o plimbare prin mallul bucurestean Afi Palace Cotrceni. Printre altele intrasem si in supermarketul Real din cdrul acestuia si pentru a avea acces mai rapid la portmoneu a trebuit sa schimb pozitia unui plic intr-un alt buzunar. Plicul continea o scrisorica si un martisor si acesta trebuie sa ajunga o o persoana frumoasa si scumpa.
Din inertie si pentru a astepta un raspuns din partea acelei persoane am trecut numele si numerele de telefon. Si tot din aceasi inertie l-am pierdut printre copii de la locul de joaca Zorky’s Planet. Din feicire pentru mine a trecut o doamna si l-a gasit si in loc sa il il arunce in cosul de gunoi de langa locul unde il pierdusem a binevoit sa deschida sa vada ceea ce cpntine plicul si sa caute propietarul.
Nu stiu cum o cheama de doamna respeciva si pe colegul dansei care m-a suna dar din partea mea au toata stima pentru ca oameni ca ei putini mai exista in lumea asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *