Felicitari – Esti fericitul castigator a sumei de

De fapt nu esti catigatorul niciunui premiu . Nu am lansat niciun concurs pe blog sau in afara lui . Insa imi plac si o sa imi placa mesajele alea spam in care te anunta ca vei primi o suma de bani . Ultimul mesaj de tipul asta este urmatorul :

Draga prietene,

Pentru atenția acordată, voi fi foarte bucuros dacă nu mă ajuta să-și mute o sumă de (15 milioane de lire sterline), în contul bancar personal pentru a beneficia de amândoi.

Aceasta este o tranzacție de afaceri reală, numai că eu nu pot funcționa singur, fără a utiliza un străin așa cum este necesar în dreptul meu bancar, de aceea am sa va contactam pentru a sta în fața banca mea în calitate de beneficiar ruda a acestui fond, care este motivul meu de voi contacta în acest mod să mă asiste actualiza această ocazie mai bine, de asemenea, să împărtășească în beneficiul împreună cu mine.

Veți avea dreptul de a avea 35% din acest fond ca un partener străin, deoarece vă va oferi un cont bancar în care acești bani vor fi transferate, în timp ce 65% vor fi pentru mine, indicând interesul dumneavoastră cu privire la asigurarea de încredere, trimiteți următoarele informații:
(1. Un nume beneficiarului și adresa de contact.
(2. Directe Office Telefon / Mobile.
(3. Vârsta și ocupația ta.
(4. ID-ul dvs.

Eu vă va trimite toate detaliile și modul în care această afacere va fi executat.

Vă rugăm să păstrați această propunere ca un secret de top între amândoi, deoarece secretul acestei tranzacții este la fel de bine ca succesul de ea, și dacă sunteți sigur de integritatea, de încredere și răspunsul confidențialitate înapoi la mine imediat pentru a dovedi integritatea, Și dacă nu sunteți interesat de această afacere se șterge imediat în caseta de e-mail.

Eu voi fi cu nerăbdare pentru răspunsul dumneavoastră de urgență.

Toate cele bune,
Chong-Hyun Park

Cei drept mesajul est tradus cu Google translate si nu am stat sa il pun la punct in limba romana pentru ca nu asta era scopul initial in a il discuta aici .

Deci in primul rand am sa primesc o suma de 15 milioane sterline . Deci la un curs de 5.4671 lei ( cam asta a fost ieri , 1 februarie ) suma ce va fi in contul meu este de 82006500 lei (RON) . Dar din pacate eu voi putea oastra numai 35% din aceasta suma , adica 5250000 lire sterline , cei drept pentru Romania deja e prea mult .

Insa daca totul ar fi ok in acest timp de mesaje pana acum as fi avut mai mult de 5 milioane de lire sterline in cont . Este mult prea frumos ca aceste sume sa fie reale .
Problema nu e ca se trimit acest mesaje spam, care s-au cam rarit de la un timp si datorita filtelor antispam , dar si pentru ca unii nu mai sunt asa creduli , ci adevartata problema este ca mai sunt creduli si ei nu isi dau seama . Si la categoria creduli credeti-ma ca stiu despre ce vorbesc sunt destui .

Datele ale acestui mail sunt :
Date: Sun, 02 Feb 2014 10:45:35 +0100
From: Chong-hyun Park
To: undisclosed-recipients:;
Subject: Urgent response needed
Reply-To: chonghyunpark801@gmail.com
Mail-Reply-To: chonghyunpark801@gmail.com
Message-ID:
X-Sender: chong.park@aol.com
User-Agent: Roundcube Webmail/1.0-git
X-Remote-Browser: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:27.0) Gecko/20100101
Firefox/27.0
X-Originating-IP: 95.141.31.4 ( ip care se pare ca se confrunta cu trimiterea de asemenea mesaje )
X-RoundCube-Server: 213.204.195.133

Deci oameni buni care cititi acest articol : Nu exista oameni care sa va ofere sume extrem de mari prin mail . Indiferent de cine semneaza aceste mesaje cititi toate detaliile acestui mesaj si nu numai textul din mail . Adresele de mail , indiferent de cate contracte de confidentialitate semnatati sau cu care sunteti de acord , tot scapa si ajung pe mana unor „binefacatori” si care gasesc un fraier. Cum sa nu va lasati pacaliti ? Nu raspundeti acestor mesaje de nicio culoare. Numai ca raspundeti cu un mesaj gol va creati o breja de securitate . Singura cale in care sa nu fiti pacaliti este sa le ignorati si sa dati delete la acest tip de mesaje . Banii cu cea mai mare valoare sunt cei pe care ii munciti cu adevarat , chiar daca valoarea lor nominala este mica .

Aveti grija de dumneavoastra si de familia dumneavoastra

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.