Despre Mircea Solcanu

Later Edit -1) Dupa postarea acestui articol am mai facut anumite cercetari si va rog sa cititi aici

2) Desi in articolul de jos spun ca sufera de bagare de seama se pare ca si eu sufar putin de bagare in seama . Pana la urma i-am dat like la pagina de Facebook si Follow pe Twitter . Iar pe twitter am facut urmatorul lucru :

, adica il mentionez si pe el in postarea mea.

Inainte de a incepe acest articol in care vreau sa vorbesc despre declaratia lui de zilele astea vreau sa fac unele precizari:
1) Tolorez homosexualii atat timp cand actiunile lor nu polueaza fonic sau vizual.
2) Desi tolerez homosexualii nu tolerez aceasta deviere de la normal.
3) Imi plac animalele , dar sunt moment in care nu suport anumite categorii „sociale” de animale . Adica nu prea suprt cainii comunitari . Au exitat cateva momente cand era sa fiu muscat de ei
4) Nu suport declaratiile care sunt date pentru a mai fi bagat in seama

Tinand cont de ultimul punct revin la acest individ declarat a fi gay . Se pare ca el sufera de el si cauta cu orice cauza sa fie bagat in seama ( poate vrea sa i sa bagat si in alta parte). Si a gasit momentul si motivul de care sa se lege . S-a legat de suferinta unor familiei Anghl carora le-a fost omorat copilul de o haita de caini .
De la inceput vreau sa spun ca bunica este cea vinovata ca nu a fost atenta la copii si sunt constienti ca ei ajunsesera, cica , pe o propietate privata . Dar ce cautau acolo cainii ? OAre nu le puteau fi luati acei caini din zona aceea ?

Si totusi cat de tampit sa fi pntru a face urmatoarea declaratie :

Familia Anghel! S-a inventat munca. Daca nu ca place munca, duceti-va copilul sa-l mănânce alți câini , se pare ca din asta traiti.

Ce suma ati încasat in urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfășurau cand copilul vostru era pe catafalc?

Ati terminat banii, copilul e mâncat dar nu-i nimic, mai aveți unul.

Cand se termina banii mai inventati ca va musca niste câini. Dar stiti ca sunteți penibili.

Numai pe voi si pe familia voastra ii musca?

Ori sunteți javre si câinii simt asta, ori ati terminat banii si vreți alții. Nu o sa primiti, duceti celălalt copil sa fie muscat si cine stie, dacă Bianca e ocupată poate o sa primiti.

Sper insa ca Bunul Dumnezeu sa va ia si celălalt copil, nu sunteți demni sa cresteti copii, pentru ca mai apoi sa-i Învățați sa fie cruzi cu animalele. Ce educatie oferiti copilului cand voi doi scelerati va ocupati Viata cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparțin iubitorilor de animale?!? Același timp sa-l folosiți mai des in educatia copilului care a rămas . Ce semanati aia o sa culegeti! Cum v-ati imaginat ca lasa Dumnezeu asa Inger sa-i otrăviți sufletul cu ura voastra ?!? Nu l-a lasat, dar atenție o sa-l ia si pe celelalt si nu trebuie sa-l mănânce vreun catel, exista si cancer si leucemie si tetrapareza.

Spor la bani si la copii!

Iar durerea e in suflet nu la cimitir sau la televizor…dar nu vedeți ca nu o cumpara nimeni?!?

PS Alo, serviciile pe care le plătim scump, desi nu avem dușmani , ce strategie de manipulare a opiniei publice, proasta :-))))”, este mesajul tulburător postat de Mircea Solcanu pe o reţea de socializare.

Sper insa ca Bunul Dumnezeu sa va ia si celălalt copil – auzi fraza la el . Parca nu e deajuns ca e homo, mai face si declaratia asta.

Solcanule cand ai facut declaratia asta ai gandit-o inaint sa o spui sau doar ti-au mers mainile la tastatura fara sa vezi ce scrii ? Nu uita ca Bunul Dumnzu de care zici tu chiar exista si chiar te suporta si pe tine asa cum esti si te asteapta sa iti dai seama ca tu chiar esti putin bolnav si deplasat si pe plan moral si cu aceasta declaratie .

In fizica cand se vorbeste despre Newton se spune si despre 3 principii date de el . Al treilea spune ceva de genul:
” Când un corp acționează asupra altui corp cu o forță (numită forță de acțiune), cel de-al doilea corp acționează și el asupra primului cu o forță (numită forță de reacțiune) de aceeași mărime și de aceeași direcție, dar de sens contrar” . Deci mai pe intelesul tau fiecare actiune are o reactiune . Sau tot ce se face , vorbeste sau gandeste se va intoarce inapoi cu o forta egala . Roaga-te lui Dumnezeu sa iti ierte aceasta declaratie ca sa nu fi dobarat de ce vei pati mai rau . Sincer o sa te loveasca cand te astepti mai putin .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.